ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ

Εκτάκτως συνεδριάζει αυτή την ώρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ, προκειμένου ο Φώτης Κουβέλης να ενημερώσει τους βουλευτές του κόμματός του για τις εξελίξεις.


Του Γιώργου Μελιγγώνη

Στην Αγίου Κωνσταντίνου είναι κοινή η εκτίμηση όλων ότι αν περιληφθούν μέτρα όπως οι αλλαγές στα εργασιακά στο νομοσχέδιο με τα μέτρα-σοκ, τότε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ

θα χωριστεί στα δύο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, ο Φώτης Κουβέλης φέρεται να επικαλέστηκε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από τους βουλευτές του και στη χθεσινή σύσκεψη των αρχηγών, όταν «τεκμηρίωνε» την απόφασή του να επιμείνει στο «όχι» σε αλλαγές στα εργασιακά.

Αυτή την ώρα, ο Φώτης Κουβέλης ενημερώνει τους βουλευτές του για όλες τις εξελίξεις, αλλά και για τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν σε σχέση με τις επαφές Μαξίμου-ΔΗΜΑΡ. Παράλληλα, ο πρόεδρος του κόμματος θα ζητήσει από τους βουλευτές του να τοποθετηθούν και να πουν τις απόψεις τους, ώστε να διερευνήσει και τις δικές του προθέσεις, πριν πάρει τις τελικές αποφάσεις για τα εργασιακά.

Διαβάστε ακόμη:

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ «ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ Η ΔΗΜΑΡ

Keywords
Τυχαία Θέματα