Τον προπηλακισμό στελέχους του καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ

Όπως καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την ολοκλήρωση συζήτησης σε πάνελ στην εκπομπή LIVE U του Star Channel, παραμονές Χριστουγέννων.

Η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί τον Νάσο Αθανασίου ότι «προπηλάκισε φραστικά το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ,

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, με αήθεις χαρακτηρισμούς και ύβρεις, προφανώς γιατί δεν μπορούσε να απαντήσει με πολιτικά επιχειρήματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης», σημειώνοντας μάλιστα πως υπάρχει …μάρτυρας, αφού «όλο αυτό έγινε παρουσία της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα και εργαζομένων του σταθμού», όπως αναφέρει.

Η επίθεση ωστόσο εστιάζει κυρίως εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού στο ΠΑΣΟΚ επιμένουν πως με την συμπεριφορά του αυτή, «εφάρμοσε πρακτικά την γραμμή της ηγεσίας του», ενώ θυμίζει ανάλογες πρακτικές στο παρελθόν, την περίοδο 2011-2012.

«Η προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει τα στρατηγικά αδιέξοδά της με απύθμενη αλαζονεία και χυδαιότητα, καταφεύγοντας στις πρακτικές του 2011-2012, όταν προπηλάκιζαν στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα πέσει όχι μόνο στο κενό αλλά θα βρει απέναντι την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας που επιθυμεί την ενότητα και τη συνεργασία για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, που επιφυλάσσεται δε και για την παραπομπή του κ.Αθανασίου στον Πρόεδρο της Βουλής. Για την συμπεριφορά του, λένε, «τον λόγο θα έχει ο Πρόεδρος της Βουλής», αφήνοντας να εννοηθεί πως το θέμα θα έχει συνέχεια…

Keywords
Τυχαία Θέματα