ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

Το νωρίτερο στις αρχές Οκτωβρίου θα είναι έτοιμη η έκθεση της Τρόικα, και όχι τον Σεπτέμβριο. Αυτό υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα Rheinische Post, επικαλούμενη διπλωμάτες της ΕΕ.


«Το νωρίτερο στις αρχές Οκτωβρίου» και όχι τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμη η έκθεση της Τρόικα για τα μεταρρυθμιστικά βήματα της Ελλάδας, αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα.

Σύμφωνα

με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Rheinische Post, επικαλείται καλά πληροφορημένο Ευρωπαίο διπλωμάτη και αποδίδει αυτή την καθυστέρηση στο ελληνικό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων. «Τα σχέδια ιδιωτικοποιήσεων θα μπορούν να εφαρμοστούν το νωρίτερο εντός του Σεπτεμβρίου», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Συνεχίζεται η… γερμανική Βαβέλ με θέμα την Ελλάδα

Εντωμεταξύ, αναταράξεις στον κυβερνητικό σχηματισμό συνεχίζει να δημιουργεί η Ελλάδα. Δριμεία κριτική στα κόμματα που απαρτίζουν τον κυβερνητικό συνασπισμό του Βερολίνου ασκούν οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD), με τον γενικό διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδα του SPD, Τόμας Όπερμαν να κατηγορεί τους Χριστιανοκοινωνιστές (CSU) και τους Ελεύθερους Δημοκράτες (FDP) ότι με τις δηλώσεις τους περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη βλάπτουν τα συμφέροντα της Γερμανίας.

Διαβάστε επίσης: «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ» AΠO THN ΤΡΟΪΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα