ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ:ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ Χ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου είχε προσφύγει ο γνωστός τραγουδιστής , σχετικά με σειρά εκκρεμών φορολογικών του δηλώσεων εξέδωσε σειρά αποφάσεων.

Δύο από αυτές αναιρούν παλαιότερες αποφάσεις, αναζωπυρώνοντας τις ελπίδες του Τόλη Βοσκόπουλου, ότι δεν έχει χάσει τη δικαστική μάχη ,ενώ υπάρχουν και άλλες που απορρίπτουν τις αιτήσεις αναίρεσής του , γεγονός που σηματοδοτεί δικαστική ήττα για τον τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα :

*Αναιρέθηκε εν μέρει και ξανακριθεί από το Διοικητικό Εφετείο απόφαση που είχε επικυρώσει φορολογική παράβαση που αφορούσε σε μη δήλωση εισοδήματος 1,5

εκατ. δραχμών ,το οικονομικό έτος 1996 , ποσό που προερχόταν από την ενοικίαση δύο διμαερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας. Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έκρινε ότι δεν ήταν επαρκώς αιτιολογημένη η επίμαχη απόφαση κυρίως ως προς τον κρίσιμο από τον τραγουδιστή ισχυρισμό ότι τα επίδικα ακίνητα ενοικίαζε και εισ΄περαττε τα μίσθια μία από τις πρώην συζύγους του , άρα ο ίδιος δεν ήταν φορολογικά υπόχρεος να τα συμπεριλάβει στη δήλωση εισοδήματός του.

*Αναιρέθηκε απόφαση του Διοικητικού Εφετείου και αναπέμπεται η υπόθεση για νέα κρίση που αφορά σε άλλες παραβάσεις σχετικά με αμοιβές 17,5 εκατ. δραχμών που φέρεται να εισέπραξε χωρίς να κοπούν αποδείξεις για εμφανίσεις του στην Γερμανία. Ο υτραγουδιστής επικαλείται ότι τα συγκεκριμένα χρήματα είχε αναθέσει με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο να διαχιείζεται άλλη πρώην σύζυγός του.

*Το Στε απέρριψε τις αναιρέσεις του τραγουδιστή για πρόστιμα που του καταλογίστηκαν για εμφναίσεις σε νυχτερινά κέντρα .

*Επίσης, απέρριψε αναιρέσει για πρόστιμα που σχετίζονται με τη μη έκδοση αποδείξεων σχετικά με άλλες εμφανίσεις του το 1995.

Keywords
Τυχαία Θέματα