Το Τελ Αβίβ μποϊκοτάρει γνωστή Ισραηλινή τραγουδίστρια

Όπως υποστήριξε ο Ιταλός μάνατζερ της Πομπέο Μπενινκάζα στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Αnsa, η πελάτισσά του υφίσταται «πραγματικό μποϊκοτάζ σε βάρος της εξαιτίας των απόψεών της για τις τελευταίες τραγικές εξελίξεις στο Μεσανατολικό».

Η Νόα είχε προγραμματίσει συναυλία για τον Σύνδεσμο Εβραίων Γυναικών της Ιταλίας την 27η Οκτωβρίου στο Μιλάνο η οποία όμως ακυρώθηκε από τον ίδιο το σύνδεσμο που την είχε οργανώσει, όπως καταγγέλλει ο Ιταλός μάνατζερ.

Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο πρακτορείο

Ansa είχε δηλώσει πως «συνάντησε στην Ραμάλα τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς και θεωρεί ότι επιθυμεί την ειρήνη», αλλά «δεν μπορεί να υποστηρίξει το ίδιο για τον πρωθυπουργό της χώρας της», τον Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Σε ανοικτή επιστολή που δημοσίευσε στον ιστότοπό της, παράλληλα, η καλλιτέχνιδα, Ισραηλινή υπήκοος, προσθέτει: «στην διαμάχη αυτή οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές δεν είναι οι εβραίοι και οι άραβες . Είναι οι μετριοπαθείς και οι εξτρεμιστές. Εγώ ανήκω στους μετριοπαθείς , όπου και αν βρίσκονται. Και η ομάδα αυτή πρέπει να ενωθεί».

«Θα ήθελα να εξαφανισθώ, ει δυνατόν στο φεγγάρι, όταν διαβάζω τις τρομερές ρατσιστικές φράσεις που γράφουν κάποιοι συμπατριώτες μου, όταν ακούω τις κραυγές χαράς για τον θάνατο παιδιών στην Παλαιστίνη, όταν βλέπω την ασέβεια προς την ανθρώπινη ζωή», πρόσθεσε η ερμηνεύτρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα