Το σεντόνι απλώνεται ξανά…

Οι μήνες χωρίς Champions League πέρασαν… βασανιστικά. Γυναίκες, σας ζητάμε συγγνώμη, αλλά ήρθε και πάλι η σειρά μας. Το σεντόνι με τα αστέρια θα απλωθεί ξανά στο κέντρο των γηπέδων και η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει με τις νοκ άουτ αναμετρήσεις, εκεί που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την επόμενη εβδομάδα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μέχρι τότε,

όμως, έχουμε άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, όπως οι δύο αποψινές που ανοίγουν την αυλαία της φάσης των 16 του Champions League. Στη Γερμανία, η εξαιρετική εφέτος, αλλά όχι ικανή να φτάσει την Μπάγερν Μονάχου, Λεβερκούζεν υποδέχεται τη δυνατή και πρωτοπόρο στο γαλλικό πρωτάθλημα (και φαβορί για το Champions League) Παρί Σεν Ζερμέν του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και άλλων μεγάλων αστεριών.
Το πραγματικά μεγάλο ζευγάρι, όμως, είναι αυτό του Μάντσεστερ όπου η Σίτι φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα. Δύο ομάδες με πολλά αστέρια, δύο ομάδες που παλεύουν στις χώρες τους για τον τίτλο του πρωταθλητή, δύο ομάδες με μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης. Ναι, η Μπαρτσελόνα έχει Μέσι, Νεϊμάρ και εμπειρία, ποιος όμως μπορεί να μην υπολογίσει τη Μάντσεστερ Σίτι του Πελεγκρίνι που κυνηγά το πρωτάθλημα στην Αγγλία και προέρχεται από το πρόσφατο 2-0 επί της Τσέλσι του Μουρίνιο για το Κύπελλο;

Συνοπτικά το πρόγραμμα της Τρίτης:
21.45: Λεβερκούζεν-Παρί Σεν Ζερμέν
21.45: Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα

Keywords
Τυχαία Θέματα