Το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη

Το νέο κόμμα θα έχει την επωνυμία «Ποτάμι». Ο δημοσιογράφος ενημέρωσε τους μετόχους και τους συνεργάτες του στο protagon, πως το «Ποτάμι» θα κατέλθει μόνο στις ευρωεκλογές και ανάλογα με τις επιδόσεις του, θα αποφασίσει τι πρόκειται να πράξει στις εθνικές, όποτε αυτές διεξαχθούν.

Πρόσθεσε ότι, αποχωρεί από τη δημοσιογραφία συμπληρώνοντας ωστόσο πως αν αποτύχει θα προσπαθήσει να ξαναγυρίσει σε αυτή.

Πάντως ο ίδιος διευκρινίζει ότι, δεν θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του νέου κόμματος επειδή δεν έχει «τα προσόντα»

ενώ για την οικονομική ενίσχυση του κινήματος παρέπεμψε στο παράδειγμα των Δημοκρατικών του Ομπάμα.

Αναφερόμενος στα προβλήματα της χώρας είπε ότι, πλέον δεν μπορεί να τα λύσει πια «κανένα 25%». Χρειάζεται, διευκρίνισε, «ένα εθνικό σχέδιο και ένα 50% που θα κάνει και τους άλλους Ευρωπαίους να αισθανθούν ότι αυτή τη φορά οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι Πώς θα προκύψει αυτό το 50%; Με συνεργασίες βέβαια. Όχι με την ενότητα των δικών μας, αλλά με την ενότητα των διαφορετικών».

Μιλώντας για το δημόσιο χρέος, ο Σταύρος Θεοδωράκης παρατήρησε ότι, η επιβίωση μίας χώρας δεν μπορεί να εξαρτάται από την καλοσύνη των δανειστών της.

Ο κ. Θεοδωράκης θα ξεκινήσει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα μετά την Τρίτη που θα δοθεί και η επίσημη συνέντευξη Τύπου με την παρουσίαση των υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα