Το πάρτυ του ημίγυμνου body builder στο αεροσκάφος της Μέρκελ

Ένα περίεργο όσο και επικίνδυνο περιστατικό με πρωταγωνιστή 24χρονο, ο οποίος έκανε ένα τετράωρο πάρτι στο αεροσκάφος που μεταφέρει τη γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, ερευνούν οι γερμανικές αρχές.

Ο τουρκικής καταγωγής 24χρονος Volkan T, μπήκε στο πιλοτήριο, πάτησε τυχαία κουμπιά, ενεργοποίησε την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης και γέμισε με αφρούς το πολυτελές εσωτερικό του αεροσκάφους, κουβαλώντας μια βαλίτσα με μαριχουάνα!

Είχε προηγηθεί η αποτυχημένη προσπάθεια της αστυνομίας να τον πείσει να βγει έξω καλώντας τον από ένα μεγάφωνο.

Το περιστατικό, στο αεροδρόμιο της Κολωνίας το βράδυ της 25ης Ιουλίου, ολοκληρώθηκε χάρη στην παρέμβαση ενός σκύλου της αστυνομίας, ο οποίος δάγκωσε τον άνδρα στο πόδι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, ο άνδρας είναι body builder και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Το συμβάν διέρρευσε πάντως αρκετές μέρες αργότερα στη δημοσιότητα, με τα μέσα να κάνουν λόγο για μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες στην ιστορία των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Η έκθεση της αστυνομίας λέει ότι οι άνδρες της ασφάλειας χρειάστηκαν σχεδόν τέσσερις ώρες για να απομακρύνουν τον εισβολέα από το αεροσκάφος.

Το αεροπλάνο, μάλιστα, ήταν γεμάτο με οκτώ τόνους καυσίμων και θα μπορούσε να απογειωθεί ή έστω και κυλήσει στον αεροδιάδρομο.

Οι ζημιές που προκάλεσε ο 24χρονος στο αεροσκάφος ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ, αλλά θα μπορούσαν να είναι ακόμα μεγαλύτερες, αφού ο νεαρός επιχείρησε και να θέσει το αεροσκάφος σε λειτουργία.

Ο 24χρονος, εκτός του ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, εκτιμάται πως πιθανώς λίγο προτού εισβάλλει στο αεροσκάφος, είχε τσακωθεί με την φίλη του.

Το απίθανο περιστατικό έγινε ενώ η Μέρκελ βρισκόταν στην βαυαρική πόλη Bayreuth και παρακολουθούσε στο πλαίσιο του ετήσιου φεστιβάλ Βάγκνερ, παράσταση όπερας.

Keywords
Τυχαία Θέματα