Τις ρούγες έχουν πάρει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Πέραν από τις ‘κόκκινες γραμμές’ που θέτουν στην κυβέρνηση, τονίζοντας έτσι τη διαφορετικότητά τους μήπως και κερδίσουν κάποιους από τους ψηφοφόρους που έχασαν, έχουν πάρει τις …ρούγες, συμμετέχοντας σε μικρότερες ή μεγαλύτερες πολιτικές εκδηλώσεις νομαρχιακών και δημοτικών επιτροπών ανά την Ελλάδα.

Ιδιαίτερη δραστηριότητα επιδεικνύει ο γραμματέας του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης που τη Δευτέρα μεταβαίνει στην Κατερίνη, για να συναντηθεί με

τοπικούς παραγωγικούς φορείς, νέους επιστήμονες και αγρότες, να δώσει το ‘παρών’ σε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας του κόμματος, να πραγματοποιήσει μία ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις στο οικείο Επιμελητήριο και να δώσει συνέντευξη στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΟΝ.

Την ίδια μέρα, στο Πνευματικό Κέντρο Κηφισιάς μιλά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ενώ στο Μενίδι μιλάει την Τρίτη ο Γιάννης Λύτρας, στα Γλυκά Νερά την Τετάρτη ο Δημήτρης Καρύδης και στην Πάτρα την Πέμπτη ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου. Νωρίτερα, μέσα στο Σαββατοκύριακο, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Πάρις Κουκουλόπουλος και Αντώνης Σαουλίδης επισκέπτονται για τον ίδιο λόγο την Ξάνθη, τον Βόλο και τη Ροδόπη αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα