Τις κινήσεις ενόψει τρόικας συζήτησαν Σαμαράς-Βενιζέλος

Όλα τα θέματα συζητήθηκαν στη συνάντηση και όλα είναι υπό έλεγχο, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε σύντομη συνομιλία του με δημοσιογράφους εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις του επιτρόπου Οικονομικών Όλι Ρεν, ότι η συζήτηση για τον τρόπο μείωσης του δημόσιου χρέους θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι όλα

είναι υπό απόλυτο έλεγχο και ότι εμείς θεωρούμε πως μετά την επιβεβαίωση των στοιχείων από τη Eurostat μπορεί να ανοίξει η συζήτηση αυτή. Αυτό είναι θέμα που θα το κανονίσουν οι κυβερνήσεις, συμπλήρωσε.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, δήλωσε ότι ενημέρωσε τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο «για το πού βρισκόμαστε στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα».

Σχετικά με το αν έχει βρεθεί ο συμβιβασμός, τον οποίο η κυβέρνηση θα προωθήσει για τις μεταρρυθμίσεις που ζητάει η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε ότι συζητήθηκαν «εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες και θα αποστείλουμε αύριο, όσες υπολείπονται να αποσταλούν».

Για το αν είναι έτοιμο το νομοσχέδιο ή χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις σε αυτό απάντησε «το ετοιμάζουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα