Την Τρίτη το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Η παρουσίαση της ευρωλίστας θα γίνει από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στον πολυχώρο «Αθηναΐς», στις 7 το απόγευμα, εκεί δηλαδή που είχε παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές του

2012.

Σε κάθε περίπτωση, ως την «πανηγυρική» εκδήλωση της ερχόμενης Τρίτης, πρέπει να κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Το κλίμα στην Κουμουνδούρου παραμένει βαρύ, καθώς η Σοσιαλιστική Τάση επιμένει στην αποπομπή Χριστόπουλου, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Παναγιώτη Κουρουμπλή να δηλώνει χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ πως οι απόψεις Χριστόπουλου «δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ» και να εκδηλώνει τη διαφωνία του με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή και τα όσα είπε για την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Εξάλλου, το κλίμα στην Κουμουνδούρου βάρυνε χθες ακόμη περισσότερο, εξαιτίας της αναβολής της προγραμματισμένης συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, η οποία παραπέμφθηκε για τη Δευτέρα. Σε κάθε περίπτωση και ενόσω εκκρεμούν δύο ακόμη ονόματα για να κλείσει η ευρωλίστα, οργιάζουν τα σενάρια που θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να ψάχνει μία υποψηφιότητα με... «πατριωτικά» χαρακτηριστικά για να επουλώσει τις πληγές από την υπόθεση Σαμπιχά, ενώ στο παρασκήνιο όλες οι πλευρές καταβάλλουν προσπάθειες για να μην ξεσπάσει νέα κρίση εσωστρέφειας τη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα