Την περίμεναν στο σπίτι της και τη χτύπησαν βάναυσα

13:03 3/1/2014 - Πηγή: Matrix24

Μια πολύ περίεργη καταγγελία εξετάζουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας μετά και τον τραυματισμό νεαρής γυναίκας από τη Ρουμανία, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη αλλοδαπή η οποία έχει χτυπηθεί σοβαρά και νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε επίθεση μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από άτομα που όμως φαίνεται να μην είχαν ως κίνητρο της επίθεσης τη ληστεία.

Σύμφωνα με την «Πατρίς» και το «cretalive», η 25χρονη δέχτηκε την επίθεση

ξημερώματα πρωτοχρονιάς, μπαίνοντας στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Θερίσου. Το διαμέρισμα που βρίσκεται στον τρίτο όροφο δεν είχε παραβιαστεί και τα άτομα που της επιτέθηκαν μπήκαν σαν κύριοι, αφού και η κεντρική είσοδος ήταν ανοικτή.

Η ίδια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Υ.Α Ηρακλείου ότι δεν μπόρεσε να διακρίνει πρόσωπα, γιατί δεν πρόλαβε να ανάψει τα φώτα του σπιτιού της και ήταν σκοτεινά όταν τη χτύπησαν. Οι δύο δράστες δεν αποκλείεται όμως να φορούσαν κουκούλες και ο ένας εξ αυτών της μίλησε μονάχα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπό και πιθανότατα συμπατριώτη της.

Οι δράστες αφαίρεσαν περίπου 600 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο ανήκει στην αλλοδαπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα