Την Παρασκευή οι πρώτες πληρωμές του κοινωνικού επιδόματος

13:20 7/5/2014 - Πηγή: Matrix24

Η υποβολή των αιτήσεων συνεχίζεται με ικανοποιητικό ρυθμό, όπως και η αξιολόγησή τους, προσθέτουν οι ίδιες πηγές που επισημαίνουν ότι σε κάθε περίπτωση, εκπτώσεις στη διανομή του συνολικού ποσού του κοινωνικού μερίσματος δεν θα γίνουν. Αυτό σημαίνει ότι το ποσό που έχει δεσμευθεί για το κοινωνικό μέρισμα θα διανεμηθεί στο σύνολό του.

Όπως αναφέρει το matrix24.gr, ακόμη και στην περίπτωση που οι αιτήσεις υπολείπονται του ποσού αυτού,

το υπόλοιπο θα καταβληθεί σε νέους δικαιούχους με βάση τις δηλώσεις του 2013. Δείτε τις αλλαγές που σχεδιάζονται.

Προειδοποιήσεις Θεοχάρη

Μιλώντας σε εκδήλωση που οργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο και η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, ο κ. Θεοχάρης απηύθυνε και μία αυστηρή προειδοποίηση... «Κάποιοι πάνε για μαλλί και θα βγούνε κουρεμένοι. Πηγαίνουν να πάρουν τα 500 ευρώ και θα βρεθούν να πληρώνουν δέκα και είκοσι χιλιάδες... Υπάρχει όριο στη θρασύτητα» είπε χαρακτηριστικά και παρότρυνε τους παραβρισκόμενους λογιστές αυτό να το μεταφέρουν και στους πελάτες τους.

Στην πράξη, ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων προειδοποίησε όσους έχουν εισοδήματα πολύ πάνω από τα εισοδηματικά η περιουσιακά κριτήρια που έχουν θεσπιστεί για το κοινωνικό μέρισμα και κάνουν αιτήσεις για να πάρουν το επίδομα.

Αναφερόμενος στην πορεία των φορολογικών εσόδων και την υστέρηση που σημειώθηκε σε αυτό το πεδίο στο πρώτο τρίμηνο του έτους, ο κ. Θεοχάρης εξέφρασε την πεποίθηση ότι μήνα με τον μήνα η διαφορά σε σχέση με τους στόχους θα καλύπτεται, με προοπτική στο τέλος του 2014 αυτοί να έχουν ακόμη και ξεπεραστεί. Όπως είπε, η κατάσταση σε αυτό το πεδίο είναι «απολύτως διαχειρίσιμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα