Την εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ ζήτησε ο Δ. Κουτσούμπας

23:26 5/2/2014 - Πηγή: Matrix24

«Στις ευρωεκλογές, μπορούμε να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα χειραφέτησης από τα ψεύτικα διλήμματα τόσο της κυβέρνησης όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των άλλων κομμάτων του ευρωμονόδρομου που έχουν κοινό παρονομαστή και βασικό πυρήνα, την υποταγή στην ΕΕ, την υποταγή στο δρόμο ανάπτυξης που οδήγησε το λαό στη σημερινή κατάσταση και επιλογή της σημερινής ή μιας άλλης κυβέρνησης με κριτήρια ξένα προς τα συμφέροντα του λαού», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ

προέβλεψε ότι, όποια λύση αποφασιστεί για την οικονομία θα αποβεί σε βάρος του λαού και εξαπέλυσε επίθεση τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είναι προς το συμφέρον του λαού το δίλημμα αν θα επιλέξει μια κυβέρνηση που υποστηρίζει την αναδιάρθρωση ή επιμήκυνση του χρέους, όπως λέει η ΝΔ ή μια κυβέρνηση που στοιχίζεται, πίσω από την πρόταση του ΔΝΤ για κούρεμα, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ, απευθύνθηκε στους άνεργους, στους αγρότες, στους εργάτες, στους νέους που ψάχνουν για δουλειά, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν φταίει η κακιά μας μοίρα. Ευθύνεται το ίδιο το σύστημα, που ζει και αναπνέει για το κέρδος. Αυτό είναι που έστειλε στη Βουλγαρία 270 ελληνικές επιχειρήσεις ένδυσης που απασχολούν εκεί 25.000 εργαζόμενους. Το καπιταλιστικό κέρδος, η Συνθήκη του Μάαστριχτ, η ΕΕ τους έστειλε εκεί».

Ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα πρέπει γνωρίζουν ξεκάθαρα, ότι όποια κυβέρνηση σήμερα, είτε με κορμό τη ΝΔ, είτε με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ είτε ως μεγάλος συνασπισμός, για μια ακόμα φορά θα διαψεύσει τις ελπίδες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα