ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΣΚ

08:47 8/6/2012 - Πηγή: Matrix24

«Εσκιμώοι» στο 6 D.O.G.S., επίγονοι του Μπεζάρ στο Badminton, ρομαντικό μελόδραμα στο Ηρώδειο, μα πάνω απ’ όλα δωρεάν αγάπη στους δρόμους της Αθήνας ενόψει Gay Pride.

Παρασκευή 8

Το Live των παιδιών που κυκλοφόρησαν δίσκο με τίτλο «Πιστεύουν ότι είμαστε Εσκιμώοι»

Οι

Empty Frame επιστρέφουν στη γνώριμη γι’αυτούς σκηνή του 6 D.O.G.S. μετά τις επιτυχημένες ακουστικές εμφανίσεις τους σε διάφορους χώρους της Αθήνας. Αυτή τη φορά θα εμφανιστούν με πλήρη ηλεκτρική σύνθεση, παρουσιάζοντας αρκετό καινούριο υλικό και φυσικά, κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο “They Think We Are Eskimos”. O ήχος τους παντρεύει φαινομενικά διαφορετικά μεταξύ τους στυλ μουσικής, από alternative μέχρι folk και post rock, κάτω από το απόλυτα προσωπικό τους πρίσμα, σε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες που αποτυπώνονται στο μυαλό και ξαφνικές ηλεκτρικές εξάρσεις. Η βραδιά δεν τελειώνει εκεί, αφού μετά το τέλος της συναυλίας θα ακολουθήσει πάρτι με special dj set με μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές της πόλης.

INFO: 6 D.O.G.S., Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι, στις 22:00, είσοδος: 5 ευρώ

Πρεμιέρα για το Φεστιβάλ Αθηνών

Στο βιομηχανικό Πειραιώς 260, το πιο δραστήριο και σταθερά κοσμοπλημμυρισμένο χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών τα τελευταία χρόνια, ανοίγει η αυλαία της φετινής διοργάνωσης. Δύο γνώριμες στο αθηναϊκό κοινό φιγούρες, το δίδυμο των Τσίμερμαν και Ντε Περρό επανακάμπτει με τη νέα του παράσταση «Hans was Heiri». Σκηνικό τους ένα περιστρεφόμενο σπίτι και πρώτη ύλη τους ο αυτοσχεδιασμός, η πρωτότυπη μουσική, ο χορός, ακόμη και κόλπα που «κλέβουν» από τους τσιρκολάνους. Πλαισιωμένοι από πέντε ακόμη ερμηνευτές, οι δημιουργοί σχολιάζουν με χιούμορ αλλά και ποιητική διάθεση την ανθρώπινη κατάσταση αναζητώντας το όνειρο στην πραγματικότητα.

INFO: Στο Πειραιώς 260 στις 21.00, εισιτήρια 25, 20 (μειωμένο) & 15 (φοιτητικό & ΑΜΕΑ) ευρώ, www.greekfestival.gr.

 Σάββατο 9

Το Athens Pride βγαίνει στους δρόμους με το σύνθημα «αγάπα με, είναι δωρεάν»

Η μέρα της LGBT γιορτής της ορατότητας και της πολυχρωμίας έρχεται το Σάββατο 9 Ιουνίου. Φέτος απαντά στην κρίση με το δικό τους τρόπο: Αγάπα με, είναι δωρεάν. Με το σύνθημά αυτό τονίζουν την ανάγκη των LGBT ατόμων για απόλυτη αποδοχή και σεβασμό, τόσο στο θεσμικό όσο και στο διαπροσωπικό επίπεδο. Τονίζουν ότι η αγάπη συνδέει τις κοινωνίες και το μίσος τις αποσαθρώνει. Μην χάσετε το πάρτι με: J DRAG show από τις ΚΟΥΚΛΕΣ, συναυλία με τους/τις: Εβελίνα Παπούλια με τους Zand the Band, Ραλλία Χρηστίδου, Κέλλυ Καλτσή, Leon, Ματούλα Ζαμάνη μαζί με τους Angry Birds, My Wet Calvin, Ilia Darlin, Tareq. Concept-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ρήγος.

INFO: Athens Pride Κεντρική Εκδήλωση, 9 Ιουνίου 2012, Πλατεία Κλαυθμώνος.

25χρόνια Bejart στο Θέατρο Badminton

Το μπαλέτο Μπεζάρ γιορτάζει τη συμπλήρωση 25 χρόνων ζωής στην Αθήνα. Με το διάδοχο του Μωρίς Μπεζάρ, Ζιλ Ρομάν στο τιμόνι, το διάσημο μπαλέτο καταφθάνει από τη Λοζάνη στην Αθήνα με τρεις παραστάσεις. Το «Διόνυσο» την παράστασ

Keywords
Τυχαία Θέματα