Τί είπαν Τσίπρας-Μελισσανίδης

Στο περιθώριο της ομιλίας του στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, ο Αλέξης Τσίπρας είχε έναν σύντομο διάλογο με τον διεκδικητή του ΟΠΑΠ, επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, στη σκιά της «σταυροφορίας» που ήδη διεξάγει ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης,

με ευγενικό τρόπο, σχεδόν… ζήτησε το λόγο από τον Αλέξη Τσίπρα για την έντονη αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην ιδιωτικοποίηση, με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά πως «ο ΟΠΑΠ πωλείται κάτω από την χρηματιστηριακή του αξία».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ανταπάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η προσφορά που έχει κατατεθεί είναι «19 φορές τα κέρδη του Οργανισμού», ενώ υπονόησε ότι κάποιοι ανέβασαν τη χρηματιστηριακή αξία του ΟΠΑΠ.

«Πάντως, δεν το κάναμε εμείς», σχολίασε ειρωνικά ο Αλέξης Τσίπρας, διαβεβαιώνοντας τον Μελισσανίδη ότι «το θέμα δεν είναι προσωπικό» και πως «η αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ είναι για λόγους ιδεολογίας και δεν έχει σχέση με επιχειρηματικά συμφέροντα».

Η συζήτηση έκλεισε με τον επιχειρηματία να προσπαθεί να αποφορτίσει το κλίμα, ρωτώντας τον Αλέξη Τσίπρα «πώς βλέπει τα πράγματα με την ΑΕΚ». Τουλάχιστον σε αυτό το σημείο, δηλαδή στα… ποδοσφαιρικά, οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε κάτι, αφού ο «βάζελος» Τσίπρας είπε σκωπτικά στον Μελισσανίδη ότι «θα έπρεπε να παίζει στο πρωτάθλημα μόνο ο Ολυμπιακός, για να συνεχίσει να παίρνει τα πρωταθλήματα όπως τα παίρνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα