Θύμα υποκλοπών στη Μπαρτσελόνα!

Κοριούς είχε τοποθετήσει η εταιρία ντετέκτιβ «Metodo 3» στο γραφείο του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, και στο «Καμπ Νόου» εδώ και 3 χρόνια, καταγράφοντας όλες τις κινήσεις και τις συζητήσεις των διοικούντων τον σύλλογο!

Την ιστορία αποκάλυψε με ρεπορτάζ της η εφημερίδα “El Confidencial Digital”, η οποία επικαλείται πηγές από την αστυνομία και από τον ίδιο το σύλλογο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αστυνομία ερευνά σχετικά έγγραφα που εντόπισε στα γραφεία της εταιρίας και ανακάλυψε εγγραφές από το 2010, εποχή που συμπίπτει με την προκήρυξη προεδρικών

εκλογών στους Καταλανούς.

Τα ηχητικά αρχεία αναλύονται εδώ και 2 εβδομάδες από ειδικούς της υπηρεσίας καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος, οι οποίοι έχουν ήδη αναγνωρίσει τη μέθοδο με την οποία οργανώθηκε το σύστημα κατασκοπίας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια εταιρία φέρεται να διενήργησε υποκλοπές για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα το 2010, με θύμα τον Γεράρδ Πικέ, ο οποίος εκείνη την περίοδο άρχιζε τη σχέση του με τη γνωστή Κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα