Θρίαμβος του ΠΑΣ, αγνώριστος ο Ολυμπιακός

21:37 6/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη μπήκε πολύ δυνατά στο τερέν και κατάφερε να προηγηθεί πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, όταν από κόρνερ του Ίλιτς, ο Μιχαήλ βρέθηκε μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής και σκόραρε με κεφαλιά σαν σε προπόνηση. Ο σκόρερ εκμεταλλεύθηκε ακόμη και την περιορισμένη ορατότητα, καθώς είχε δημιουργηθεί καπνός από ρίψη βεγγαλικών με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην μπορούν να δουν καθαρά στα τρία μέτρα!

Το γκολ από τα αποδυτήρια διευκόλυνε το παιχνίδι του ΠΑΣ που άφησε την κατοχή της μπάλας

στους «ερυθρόλευκους», ενώ όλοι οι παίκτες του μάρκαραν πίσω από τη μπάλα, με στόχο να κλείσουν τους διαδρόμους και να χτυπήσουν στην κόντρα. Αυτό ακριβώς έγινε στο 14’ λεπτό όταν σε αντεπίθεση που εκδηλώθηκε με κινηματογραφική ταχύτητα, ο Ίλιτς βρήκε δεξιά τον ανενόχλητο Ντάσιο, εκείνος διένυσε αρκετά μέτρα, έφτασε μέχρι την περιοχή του Ρομπέρτο, έκοψε τη μπάλα στον Κρητικό κι εκείνος πάσαρε στον Βίλα, ο οποίος μπήκε στα δίχτυα μαζί με τους Μανωλά και Μπονγκ για να «γράψει» το 2-0

Συνθέσεις:

ΠΑΣ: Βέλλιδης, Αυγενικού (90+ Χαρίσης), Κολοβέτσιος, Κρητικός (90+ Γιάκος), Ίλιτς (73’ Τσάβες), Τσουκαλάς, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Βίλα.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Βούρος (46’ Ιμπαγάσα), Μανωλάς, Μπονγκ, Τόρες, Πελέ, Μανιάτης, Κάμπελ, Σάλιαγκας, Σαβιόλα (66’ Φουστέρ), Σέποβιτς (46’ Βαλντές).

Keywords
Τυχαία Θέματα