Θέαμα χωρίς γκολ από Βραζιλία και Μεξικό (Video)

Οι Βραζιλιάνοι άργησαν να βρουν ρυθμό και δεν είχαν καλή ομαδική λειτουργία. Παρόλα αυτά με τις εντυπωσιακές ατομικές εξάρσεις του Νεϊμάρ έφτασαν δύο φορές το γκολ μόνο που ο Οτσόα τους είπε ένα μεγαλοπρεπές όχι. Ειδικά η απόκρουση του Μεξικανού τερματοφύλακα στην κεφαλιά του Βραζιλιάνου σταρ ήταν εκπληκτική, η καλύτερη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Στο δεύτερο μέρος ο Σκολάρι έριξε στο παιχνίδι τον Μπερνάρντ και η Βραζιλία έγινε ακόμα πιο επιθετική αλλά και πιο
γρήγορη. Η πίεση εντάθηκε αλλά και πάλι ήταν ο Οτσόα αυτός που σταμάτησε τη Βραζιλία με δύο έξοχες αποκρούσεις σε σουτ του Νεϊμάρ και κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα.Στο τέλος το Μεξικό είχε τις δικές του καλές στιγμές αλλά τα σουτ των παικτών του δεν βρήκαν στόχο. Το τελευταίο δε του Χιμένεθ αποκρούστηκε από τον Ζούλιο Σέζαρ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Παουλίνιο, Λουίζ Γκουστάβο, Οσκάρ (84' Ουίλιαν), Ραμίρες (46' Μπερνάρντ), Νεϊμάρ Φρεντ (68' Ζο).

MΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Αγκιλάρ, Φρανσίσκο Ροντρίγκες, Ράφα Μάρκες, Έκτορ Μορένο, Λαγιούν, Χοσέ Χουάν Βάσκες, Έκτορ Ερέρα (76' Φαμπιάν), Γκουαρδάδο, Ζιοβάνι ντος Σάντος (84' Ραούλ Χιμένες), Περάλτα (74' Ερνάντες).

Δείτε την καταπληκτική απόκρουση του Οτσόα στον Νεϊμάρ:

Keywords
Τυχαία Θέματα