ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΣΤΟ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ

07:35 5/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Αλλαγή εμβλήματος για το ΠΑΣΟΚ, αλλά κομψή η κ. Γιαννακά δίπλα στον Τσίπρα, με σορτσάκι η Ράπτη και έτοιμη ξανά για τηλεόραση η Καϊλή, ενώ νέα αγαπημένη μας είναι αναμφισβήτητα η «γαλάζια» Ανθή Σαλαγκούδη. Τόση κομψότητα πια!

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Ανθη

Σαλαγκούδη είναι σου λέει κόρη πολιτικού της ΝΔ, πολιτικός ελαφρώς και η ίδια, ατυχήσασα στις εκλογές, αλλά δημοτική σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη. Στον ελεύθερο χρόνο της δημοσιογραφεί. Και επειδή ο χώρος δεν έχει νέους δημοσιογράφους, μεσόκοπους η υπερήλικες, που κόβουν φλέβες απ την ανεργία και την πλήρωσα, η κρατική τηλεόραση είπε να δώσει μια ευκαιρία σ αυτό το νέο «δικό μας» παιδί, με εκπομπή δίωρη ενημερωτική κάθε πρωί! Διότι αν δε με ενημερώσει εμένα η Σαλαγκούδη, ποια θα με ενημερώσει; Η Στάη;

Να μην αλλάζει η νοοτροπία αυτού του τόπου πια! Οι φαβοριτισμοί, τα μέσα, η οικογενειοκρατία, τα κομματικά, να μην σταματούν ποτέ και με τίποτα! Ακόμη και σε εποχή που αποτελούν κατάφωρη πρόκληση!

*Είπα Στάη και τι θυμήθηκα; Την Τρέμη! Η φωτογραφία της με φλοράλ μαγιό είναι παλιά. Δε τρελάθηκε η Όλγα μες στην κρίση να γυρνάει σε κοσμικές παραλίες και να ποζάρει σε παπαράτσι. Ποια είναι πλέον; Η Σαλαγκουδη; Που με το που της είπαν θα κάνει εκπομπή, πόζαρε με τη γόβα την 12ποντη και φούστα – πένσιλ, καμαρωτά; ‘Η που οι μισές της φωτογραφίες είναι με κάτι ανοίγματα απ τη μασχάλη μέχρι τη μέση και απ το γόνατο μέχρι τη μασχάλη;

*Πάντως λέει τα δοκιμαστικά για το εν λόγω κρατικό πρωινό δε χαιρετίστηκαν με νικηφόρους παιάνες. Αντίθετα, καλίμπρα χρειάζεται για να το φέρει στα ίσα του το πράμα! Και όλο γίνονται και ξαναγίνονται! Εμ, με διηγήσεις προσόντα δεν κάνουν τηλεόραση!

*Μωρέ εκείνη την ψυχούλα, τη Πετρούλα Κωστίδου, πως δεν την αξιοποίησαν στην ΕΡΤ;

*Είδα και την κ. Ράπτη με τζιν σεμνό σορτσάκι στο τόπο διακοπών της, αλλά λέει, μόνο με τις πέτρες δεν μάζεψε τον παπαράτσι!

*Μαζεμένη η άλλη πανέμορφη της βουλής κ. Καϊλή, απέφυγε εμφανίσεις με μαγιό, παρεό, 12ποντα, πλατφόρμες και σορτσάκια, αλλά μαζεύτηκε στον ΑΛΦΑ είτε ως δημοσιές σχέσεις, είτε ως παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, δουλειά που έκανε άλλωστε και στο παρελθόν στο Μέγκα, για να μαθαίνουμε οι νεώτεροι και θυμάστε οι γηραιότεροι μου (πάντα).

*Η κ. Γιαννακά πάντως από «σκληρό ΠΑΣΟΚ», υπέρμαχος των τροϊκανών και πολέμιος του ΣΥΡΙΖΑ, κωτσαρήστηκε δίπλα στον Τσιπρα, 3 του Σεπτέμβρη, αγία μέρα. Πάντως μπορεί να αλλάξει ακόμα και κόμμα, ίσως και ιδεολογία αλλά όχι στυλ! Πάντα υπέρκομψη. Ακόμη και ως πολύ αριστερή!

*Και τι πρόγραμμα θα χει άραγε φέτος η τηλεόραση; Ποιοι θα χουν εκπομπές; Θα υπάρξουν ελληνικές σειρές; Θα έχει πρωινά προγράμματα; Θα μαγειρεύει τηλεοπτικά η Μπαρμπαρίγου (αυτό το μαράζι μας τρώει χρόνια τώρα κάθε Σεπτέμβρη!); Και απάντηση δεν υπάρχει καμία. Κάτσε να χουμε τηλεόραση, ευρώ, έθνος και θα δούμε αν θα υπάρξει και πρόγραμμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα