«Θα μεταναστεύσω αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Σε συνέντευξή της στη «Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία» επισημαίνει ότι «η ομάδα γύρω από τον Τσίπρα αυτή τη στιγμή θέλει να καταστραφεί η χώρα και να πατήσει πάνω στην καταστροφή για να εκλεγεί».

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε σκληρές αντιπαραθέσεις τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη Χρυσή Αυγή, δηλώνει μάλιστα ότι «αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεταναστεύσω στο Παρίσι».

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ εκφράζει φόβους για επιστροφή στη δραχμή, γεγονός που όπως λέει θα οδηγήσει στο να «πεινάσουμε όλοι» και προσθέτει: «Εγώ έζησα τη φτώχεια. Ο πατέρας μου, που ήταν άραβας οδοντίατρος στη Θεσσαλονίκη και αριστερός, όλο αγαθοεργίες έκανε και είχαμε γεμίσει γραμμάτια».

Υπογραμμίζει ακόμη το ΠΑΣΟΚ θα ξεκαθαρίσει τα σκάνδαλα και ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενεργεί χωρίς να υπολογίζει κανένα πολιτικό και προσωπικό κόστος.

Keywords
Τυχαία Θέματα