«Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώσουν υπερήφανοι οι Έλληνες»

Ο στράικερ της Φούλαμ τόνισε ότι επιθυμία του ίδιου και των συμπαικτών του στη «γαλανόλευκη» είναι να κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους γι' άλλη μια φορά, ενώ τόνισε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

«Νιώθω πολύ καλά, είμαι έτοιμος να βοηθήσω την εθνική. Στόχος μας είναι να κάτι καλό σε αυτό το Μουντιάλ και να δώσουμε κι εμείς λίγη χαρά στους συμπατριώτες μας, που τα τελευταία χρόνια περνούν δύσκολες στιγμές», επισήμανε ο διεθνής άσος και συνέχισε: «Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ σε όλους τους Έλληνες είναι ότι θα δώσω τα πάντα για την Ελλάδα

μας, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου».

Σε ερώτηση που του έγινε για τα παιχνίδια που θα δώσει η εθνική στον 3ο όμιλο, απάντησε: «Εάν είμαστε σε καλή κατάσταση, θεωρώ ότι δεν θα είναι εύκολο για κανέναν να μας κερδίσει».

Αναφερόμενος στη μεταγραφή του στην Φούλαμ και στο μικρό διάστημα συμμετοχής του στον αγγλικό σύλλογο από τον περασμένο Ιανουάριο, ο Μήτρογλου είπε: «Για πρώτη φορά στη ζωή μου πέρασα έναν τραυματισμό μέσα στη σεζόν. Όμως αυτές οι καταστάσεις σε κάνουν πιο δυνατό. Δεν μπόρεσα να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία επειδή δεν ένιωθα το πόδι μου 100% σε δύναμη κι αντοχή για τους υψηλούς ρυθμούς της Αγγλίας και δεν ήθελα να ρισκάρω. Έπρεπε να κάνω από την αρχή μία ενδυνάμωση κι αποθεραπεία, ώστε να ξανανιώσω όπως ήμουν πριν από τον τραυματισμό μου, κάτι που καταφέραμε και είμαι πολύ ευτυχής γι' αυτό».

Απέφυγε να πει εάν θα βοηθήσει την Φούλαμ στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ: «Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το Μουντιάλ και τίποτ' άλλο. Αυτό που θέλουμε είναι με την παρουσία μας εκεί να προσπαθήσουμε να κάνουμε όλους τους Έλληνες υπερήφανους».

Keywords
Τυχαία Θέματα