ΤΕΛΟΣ(;) ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ

08:50 9/8/2012 - Πηγή: Matrix24
Εντολή Σαμαρά για αλλαγή του νομικού πλαισίου με στόχο την επιτάχυνση απονομής δικαιοσύνης στις περιπτώσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων. Σήμερα σύσκεψη στο υπ. Δικαιοσύνης.


Κάτι οι… τυφλοί της Ζακύνθου που είδαν το φως τους, κάτι οι νέες αποκαλύψεις για συντάξεις – μαϊμού και ο Πρωθυπουργός αποφάσισε πως το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο πρέπει να αλλάξει. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης στο υπουργείο Οικονομικών, και αφού ενημερώθηκε

ότι οι έρευνες για τα επιδόματα τυφλότητας στη Ζάκυνθο βρίσκονται ακόμη σε προδικαστικό στάδιο, ζήτησε να αναληφθεί πρωτοβουλία από το υπουργείο Δικαιοσύνης για την αντιμετώπιση του προβλήματος με την απονομή της δικαιοσύνης, που συνιστά από ένα σημείο και μετά αρνησιδικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση υπό τον υπ. Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, με τη συμμετοχή στελεχών από τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας προς αναζήτηση τρόπων αντιμετώπισης της κατάστασης. «Δεν αρκεί να αποκαλύπτονται μόνον οι μαϊμού συνταξιούχοι αλλά και τα κυκλώματα που λειτουργούν» φέρεται να επεσήμανε ο Πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς ζήτησε να υπάρξει έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι διοικήσεις των ΔΕΚΟ εφάρμοσαν τη νομοθεσία για τη μείωση του μισθολογικού κόστος, κι αν όχι, να αποδοθούν ευθύνες στις διοικήσεις. Τί είδους ευθύνες; Προφανώς η (σε κάποιες περιπτώσεις, δρομολογημένη) αλλαγή τους.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα