Ο Τατσόπουλος ψηφίζει …Παπαδόπουλο

Πάντως, ο ανεξάρτητος βουλευτής επιβεβαίωσε εκ νέου την φοβερή ικανότητά του να… δημιουργεί εχθρούς σε έναν πολιτικό χώρο πριν καν ενταχθεί σ’ αυτόν. Εχθές, απεφάνθη ότι υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα ήταν αδύνατο να συσπειρωθεί η Κεντροαριστερά, τάχθηκε υπέρ ενός νέου και άφθαρτου προσώπου για τη θέση του επικεφαλής του εγχειρήματος και πρότεινε τον στενό φίλο του και πρώην εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλο. «Κατά τη γνώμη μου,

σε έναν πολιτικό σχηματισμό, ο επικεφαλής πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο.

Και για λόγους αναγνωρισιμότητας, διότι τα μη πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα, δυστυχέστατα, δεν έχουν την ίδια αναγνωρισιμότητα, με λίγες εξαιρέσεις.

Μπορεί να υπάρχουν εξαιρετικοί επιστήμονες π.χ. που να έχουν μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Αν παίζουμε στο άφθαρτος και νέος, θα έβλεπα με πολύ καλό μάτι τον Ανδρέα Παπαδόπουλο και το έχω ξαναπεί, ακόμη και όταν ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Τον βλέπω σαν μια απάντηση που έδωσε η Κεντροαριστερά στην Ιταλία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια «τελείωσε» τον Ευάγγελο Βενιζέλο: «Το καταλαβαίνω (για το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Βενιζέλο) ότι θέλει γενναιότητα. Από την άλλη, επειδή και ο Βενιζέλος ο ίδιος είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος, έχει καταλάβει ότι η Κεντροαριστερά δεν πρόκειται να ενωθεί υπό τη δική του ηγεσία. Νομίζω ότι κανένας δεν το συζητάει αυτό, ακόμη και στο ΠΑΣΟΚ», κατέληξε, προκαλώντας… πίεση στη Χαριλάου Τρικούπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα