Τα social media πενθούν για τον Σάκη Μπουλά

Κύματα θλίψης, βαθιάς συγκίνησης και μια πηγαία ανάγκη αποχαιρετισμού δείχνουν οι αναρτήσεις στα social media από την ώρα που έγινε γνωστό, σήμερα το πρωί, ότι ο Σάκης Μπουλάς ηττήθηκε από τον καρκίνο, μετά από γενναία μάχη.

Αναρτήσεις σε twitter:

Ένας υπέροχος ακομπλεξάριστος Έλληνας. RIP Σάκη Μπουλά

Άντε ρε Σάκη και συ άντε ΓΑΜΩ την μέρα που ξημέρωσε και σήμερα !!!Ο Σάκης Μπουλάς ήταν στη χορωδία του πρωινού τσιγάρου
| http://www.youtube.com/watch?v=68W-TRoLvf8 …Έφυγε ο Σάκης; Τόσο δύσκολο να το πιστέψεις…Πάει κι ο Σάκης Μπουλάς. Κωλοπαρασκευή.#sadΈχω πέσει και κλαίω στο παλιό μου παλτό… Σάκης Μπουλάς – Το παλιό μου παλτό: http://youtu.be/IeuUp-2URz4 via @youtubeΠάει και ο Μπουλάς. Κρίμα ρε φίλε. Κρίμα.Σάκης Μπουλάς. Καλό ταξίδι σε έναν χαρισματικό καλλιτέχνη.Ο ταλαντούχος και συμπαθέστατος Σάκης Μπουλάς αυτή τη φορά δε πρόλαβε να διαβάσει για το θάνατό του στα social media.Σάκης Μπουλάς – Έκθεση Ιδεών https://www.youtube.com/watch?v=nTuB8vKaA18

Αναρτήσεις σε facebook

Σάκης Μπουλάς !!!! Ένας άνθρωπος που άφησε καλή φήμη για το άτομο του μετά την έξοδο του από τον παρόντα κόσμο. Η υστεροφημία είναι η ανώτατη τιμή που μπορεί να υπάρξει για τον άνθρωπο.Καλό Παράδεισο !!!Καλό ταξίδι Σάκη…..!!! Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα τραγουδάμε τα τραγούδια σου…!R.I.P. Ροκ άνθρωπος και αξιοπρεπής μέχρι το τέλος. Εύγε! Θα μας λείψεις.Απίθανη φάτσα θα μας λείψεις , καλό σου ταξίδι και συνέχισε να ανεβαίνεις στα ψηλά…..εκεί που ανήκεις !Μας συντρόφεψες στις δεκαετίες του 80 και του 90 πάνω στη μεγάλη μας τρέλα, στα φοβερά σου δίδυμα με το Γιάννη Ζουγανέλη . Να περνάς καλά και να σκορπίζεις γέλιο και εκεί που πας ΣάκηΚαλό ταξίδι Σάκη…Σε ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες είτε τραγουδώντας είτε ερμηνεύοντας θεατρικούς και τηλεοπτικούς ρόλους.Σίγουρα το καλλιτεχνικό στερέωμα είναι πιο φτωχό σήμερα. Καλό ταξίδιΑντίο Μπαγάσα σε είχα θαυμάσει…Αντίο μεγάλε στο τραγούδι, στη σκηνή, στη ζωή Αντίο μεγάλο παιδί…. Τραγουδιστής, ηθοποιός, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ σωστόςΩραίος άνθρωπος, γλυκύτατη φυσιογνωμία….Καλό σου ταξίδι όπου και να σαι, γέμισες θλίψη αυτή τη συννεφιασμένη μέρα…Να και μια φορά που κατάφερες να μας χαρίσεις θλίψη τελικά… Καλή σου ώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα