ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Μετά το θρίαμβό της επί της Ρωσίας, η Εθνική ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Γερμανίας, Δανίας, ή Πορτογαλίας με επικρατέστερη την πρώτη.


Από τη στιγμή που η Εθνική τερμάτισε στην 2η θέση του 1ου ομίλου θα διασταυρωθεί με τον 1ο του 2ου ομίλου σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 21:45 στο Γκντανσκ.

Πρωπόρος τούτην την ώρα στο 2ο όμιλο και πιθανότερος αντίπαλος της Εθνικής ομάδας είναι η Γερμανία η οποία μετράει δύο νίκες και έξι βαθμούς. Τα πάντσερ εξασφαλίζουν και τυπικά την

πρώτη θέση την Κυριακή αν δεν ηττηθούν από τους Δανούς την Κυριακή στις 21:45 και φυσικά σε περίπτωση νίκης τους.

Αν, αντιθέτως, γίνει η μεγάλη έκπληξη και η Δανία νικήσει τη Γερμανία μπορεί να προκύψει ακόμα και τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Γερμανίας, Δανίας, και Πορτογαλίας η οποία την ίδια ώρα αντιμετωπίζει την Ολλανδία.

Οι Ιβηρες έχουν ακόμη ελπίδες και για την πρώτη θέση (άρα να βρεθούν στο δρόμο της Εθνικής μας) σ΄αυτήν την περίπτωση. Το ίδιο ισχύει και για τους Δανούς.

Ο μόνος αντίπαλος που δεν πρόκειται να βρεθεί αντιμέτωπος της Ελλάδας είναι η Ολλανδία η οποία έχει ελπίδες μόνο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα