Τα λένε εκτάκτως σήμερα Αλαφούζος – Ρότσα

Αναταραχή στη διοίκηση και έκπληξη προκάλεσαν οι δηλώσεις στήριξης στους «κομμένους» του Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού στον Κορυδαλλό.

Εξ ου το γεγονός πως το προγραμματισμένο για την Παρασκευή ραντεβού του Ρότσα με τον Γιάννη Αλαφούζο θα γίνει την Πέμπτη. Η συνάντηση των δύο ανδρών δεν θα γίνει με διάθεση απομάκρυνσης του Αργεντινού, αλλά με σκοπό να δοθούν εξηγήσεις για τις δηλώσεις, αλλά και για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με τις προθέσεις της διοίκησης

για ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, ώστε να μην περιφέρεται το θέμα.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως αργά το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε η φήμη ότι ο Αλαφούζος θα «τελειώσει» τον Αργεντινό τεχνικό λόγω των όσων είπε και το «άδειασμα» που έκανε στη διοίκηση, ωστόσο από την ΠΑΕ τονίζουν πως «ο Ρότσα θα παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και θα αποχωρήσει μόνο αν το θελήσει ο ίδιος». Οπερ σημαίνει πως αν ο Αργεντινός δεν δεχθεί αυτά που θα ακούσει από τον Αλαφούζο σχετικά με την… κάθαρση του ρόστερ, δεν αποκλείεται να βρεθεί ο Παναθηναϊκός σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα