Τα γυρίζει τώρα ο Βενιζέλος…

23:29 2/5/2014 - Πηγή: Matrix24

Στην αρχή, οι επιτελείς του έδιναν το σήμα, ότι επρόκειτο για το σχόλιό του επί του θέματος, λίγες μέρες μετά, ο ίδιος μας είπε ότι του αρέσει να βάζει τον …πολιτισμό στην πολιτική συζήτηση και σήμερα αναφέρθηκε σε …δημοσιογραφική ερμηνεία για να σώσει ο,τιδήποτε αν σώζεται. Μιλώντας στο The TOC, ο κ.Βενιζέλος υποστήριξε ότι ίσως ανέφερε τον στίχο για όσα υφίσταται ο ίδιος, ίσως δηλαδή εκείνος είναι ο Υδραίος, λόγω της διαρκούς δοκιμασίας

που υφίσταται ως αντιπρόεδρος, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Όσο για τα οικονομικά του κόμματός του, υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα μίας ‘επιπλέον’ ιδιωτικής έρευνας που έγινε στο ΠΑΣΟΚ δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα, επιχειρώντας να κλείσει τη συζήτηση περί προσπάθειας εκβιασμού του Γιώργου Παπανδρέου.

Για τον πρώην πρωθυπουργό πάντως, επανέλαβε ότι εκείνος υπήρξε ο αρχιτέκτονας της συνεργασίας με τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ, το Νοέμβριο του 2011, υπενθυμίζοντας ότι είχε προσφερθεί να παραιτηθεί από τον Ιούνιο του 2011, κάτι που υποστήριξε αίφνης ότι … τον τιμά, αφού το έκανε για εθνικούς λόγους.

Υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία διαμάχη για όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στην παρουσίαση του βιβλίου της κ.Κοππά, άφησε να εννοηθεί πως αυτό που ενόχλησε ήταν ο συμβολισμός της παρουσίας του εκεί. Επιπλέον, έσπευσε να …συμφωνήσει μαζί του επί της ουσίας.

«Είπε ο κ. Παπανδρέου λοιπόν ότι ‘δεν πρέπει το ΠΑΣΟΚ να είναι ουρά ούτε συντηρητικών, ούτε δήθεν προοδευτικών’. Πράγματι, αλλά αυτό είναι καλό να το καταλάβουν -συμφωνώ μαζί του- αυτοί που φλερτάρουν με τη λύση του ΣΥΡΙΖΑ. Ουρά της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ δεν είναι, αν κάποιος είναι ουρά του άλλου είναι η ΝΔ που προσχώρησε στις θέσεις μας», είπε, άσχετα αν δεν θα το έλεγε ποτέ αυτό, γιατί δεν είναι ευγενικό…

Keywords
Τυχαία Θέματα