Τα διλήμματα του Φώτη Κουβέλη

Σε διλήμματα βάζει τον Φώτη Κουβέλη η περίφημη «Διακήρυξη των 50» για την Κεντροαριστερά. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έχει ξεκαθαρίσει (και αυτό μάλλον δεν αλλάζει, όπως μαθαίνει ο Neo) ότι στις σχετικές διεργασίες για την ελληνική «Ελιά» δεν πρόκειται να μετάσχει ο ίδιος και το κόμμα του.

Ωστόσο, ορισμένα στελέχη της Αγίου Κωνσταντίνου, που τυγχάνουν μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Επιτροπής, διαφωνούν και εμφανίζονται

αποφασισμένοι να… συνυπογράψουν το εν λόγω κείμενο.

Ο λόγος για τους Ντόρα Τσικαρδάνη, Γεράσιμο Γεωργάτο και Σταύρο Λειβαδά, ενώ κατά πληροφορίες, τουλάχιστον άλλοι 2-3 μαδούν τη μαργαρίτα για το αν πρέπει ή όχι να χαιρετίσουν… δια της υπογραφής τους την «Ελιά».

Τούτων δοθέντων, ο Φώτης Κουβέλης μαδά τη… δική του μαργαρίτα για το αν πρέπει να θέσει τα συγκεκριμένα στελέχη εκτός κόμματος ή όχι.

Εισηγήσεις δέχεται και θετικές και αρνητικές, ωστόσο είναι σαφές ότι για τον ίδιο, «ψυχικά» τουλάχιστον, όσοι υπογράψουν θα θεωρούνται εκτός σχεδιασμού. Όπως ακριβώς και ο Νίκος Μπίστης, ο οποίος πριν δημοσιοποιήσει ότι φεύγει από τη ΔΗΜΑΡ, είχε ακούσει τον Φώτη Κουβέλη να τού διαμηνύει ότι «υπηρετεί διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από τη ΔΗΜΑΡ».

Keywords
Τυχαία Θέματα