Τα ...ανοίγματα του Πάγκαλου

Την γνωστή λαϊκή παροιμία θυμίζει η συμπεριφορά του Θεόδωρου Πάγκαλου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς να σταματά την –δίχως τέλος άλλωστε- επίθεσή του στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί τώρα και ...ανοίγματα.

Ερωτηθείς αν οι συζητήσεις

για την Κεντροαριστερά μπορούν να συμπεριλάβουν και τον ΣΥΡΙΖΑ, απεφάνθη πως θα μπορούσαν... «Γιατί όχι; Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν φυσιολογική, διότι οι βάσεις των πεποιθήσεων των μεν και των δε είναι κοινές», είπε. Και αμέσως μετά ξεκίνησε νέο γύρο επιθέσεων, αποδίδοντας την όποια διαδικασία στην ...τέχνη του εφικτού. Διότι, όπως είπε, «ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι Αριστερά που βασίζεται στην ουτοπία. Προτείνει σειρά από τεχνητούς παραδείσους, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να επιτευχθούν στην πραγματικότητα και στερείται τη σημασία του χρόνου και του διεθνούς περιβάλλοντος στην εκπλήρωση κάποιων στόχων». Άλλο που καταλόγισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφορά ...Ντούτσε, όταν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο εμφανίστηκε να απαγορεύει, να διατάζει, προκειμένου να μην τολμήσει ο ένας και να μην αποπειραθεί ο άλλος, όπως είπε.

Ένα λεπτό νωρίτερα, άλλωστε, είχε πει πως στο Δημόσιο για παράδειγμα, υπάρχου πολλοί που θέλουν να διοριστούν. «Και τους έχει πει ο κ. Τσίπρας ότι θα προσλάβει άλλους τόσους από αυτούς που είναι σήμερα. Δεν είναι 1.000.000; Έχει πει ότι θα πάρει άλλους 1.000.000 ο κ. Τσίπρας, για να μην κωλοβαράνε οι άλλοι και θα τον ψηφίσουν», είπε.

Μία ...ωραία ατμόσφαιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα