ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

19:35 2/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Κύκλο συναντήσεων με το προεδρείο της Βουλής αλλά και το οικονομικό επιτελείο είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.


Η συνάντηση με τους Γιάννη Στουρνάρα και Χρήστο Σταϊκούρα πραγματοποιήθηκε μετά τη συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου με τη τρόικα προκειμένου ο πρωθυπουργός να έχει άμεση άποψη

για τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών αλλά και να καθορίσει από κοινού με το οικονομικό επιτελείο την περαιτέρω στρατηγική.

Κατά πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε την ανάγκη αποφυγής περικοπών (30 ευρώ) σε συντάξεις του ΟΓΑ καθώς και στις πολύ χαμηλές συντάξεις των υπολοίπων ταμείων.

Η συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο έγινε στο χώρο του κοινοβουλίου και αφού ο Αντώνης Σαμαράς είχε νωρίτερα συναντηθεί με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη,  τον πρώτο Αντιπρόεδρο Γιάννη Τραγάκη και το γραμματέα της γαλάζιας ΚΟ Θανάση Μπούρα.

Αντικείμενο της συνάντησης αυτής ήταν ο προγραμματισμός του νομοθετικού έργου της κυβέρνησης αμέσως μετά την επαναλειτουργία της Βουλής στις 20 Αυγούστου.

Τα πρώτα νομοσχέδια που θα ενταχθούν θα είναι αυτά από το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Συνάντηση με αντικείμενο τον προγραμματισμός του νομοθετικού έργου αναμένεται να έχουν πιθανότατα τη Δευτέρα οι πολιτικοί αρχηγοί της τριτοκομματικής κυβέρνησης.

Μια ακόμη συνάντηση με αντικείμενο τις ιδιωτικοποιήσεις περιλαμβάνεται επίσης στο πρόγραμμα του Μαξίμου για τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα