ΣΥΡΙΖΑ:ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

18:25 3/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Για ανθρωποκτόνες πολιτικές που εξωθούν το λαό σε ολοκληρωτική εξαθλίωση κατηγορεί τη συγκυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης αναφερόμενος στις απαιτήσεις της τρόικας και στα σχεδιαζόμενα νέα μέτρα περικοπών.

«Οι νέες σφαγιαστικές περικοπές μισθών, συντάξεων, εφάπαξ, επιδομάτων ανεργίας των εποχιακά εργαζομένων και των κοινωνικών – προνοιακών επιδομάτων,

που προωθεί η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚΝΔΔΗΜΑΡ έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές και προγραμματικές δεσμεύσεις τους, οδηγούν τα λαϊκά στρώματα σε ολοκληρωτική εξαθλίωση, φτωχοποίηση, ανεργία, απελπισία και απόγνωση» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ.Στρατούλης.

Κατηγορεί δε την  κυβέρνηση, για δουλικότητα που επιδεικνύει απέναντι στην τρόικα και τη χαρακτηρίζει αποκλειστικά πολιτικά υπεύθυνη για τις «νέες αποικιοκρατικού τύπου απαιτήσεις τους για πιο εύκολες και φθηνές για τις επιχειρήσεις απολύσεις, κατάργηση της πενθήμερης εργασίας, θέσπιση της εξαήμερης και ωράριο λάστιχο».

«Μια τέτοια εξέλιξη μετατρέπει τη χώρα σε μπανανία της Ευρώπης και τους εργαζόμενους σε σύγχρονους σκλάβους με μισθούς και εργασιακές σχέσεις Κίνας» τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος αναφέρει ότι η ΔΕΘ θα είναι η αφετηρία των κινητοποιήσεων που θα ανατρέψουν τις «ανθρωποκτόνες πολιτικές και όσους τις υπηρετούν και τις προωθούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα