«Συγγνώμη», λίγο πριν την συνέντευξη στην Όπρα

Ο Αμερικανός ποδηλάτης, που τιμωρήθηκε με αφαίρεση όλων των τίτλων του, όταν παραιτήθηκε από τη δικαστική διαμάχη με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ντόπινγκ των ΗΠΑ (USADA), απολογήθηκε στα μέλη του Ιδρύματος Livestrong. Να θυμίσουμε ότι ο 41χρονος ποδηλάτης ίδρυσε στο Όστιν ίδρυμα για την καταπολέμηση του καρκίνου μετά την περιπέτεια που είχε ο ίδιος με την επάρατη νόσο και τελικά κατάφερε να ξεπεράσει. Έπειτα από τον θόρυβο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά του παραιτήθηκε από την προεδρία του ιδρύματος.

«Είχε μια ιδιωτική συζήτηση

με το προσωπικό του ιδρύματος. Ήταν μια πολύ ειλικρινής και από καρδιάς έκφραση μεταμέλειας για ό,τι μπορεί να προκάλεσε στο ίδρυμα λόγω της προσοχής που στράφηκε πάνω του από τα ΜΜΕ μετά την περιπέτειά του», δήλωσε εκπρόσωπος του ιδρύματος.

Ο Άρμστρονγκ, στη συνέντευξή του που θα προβληθεί στις ΗΠΑ στο δημοφιλές talk show « The Oprah Winfrey Show» τα ξημερώματα της Παρασκευής (το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε χθες Δευτέρα), αναμένεται να ομολογήσει για πρώτη φορά πως χρησιμοποίησε αναβολικά για να πετύχει τις δεκάδες διακρίσεις ως ποδηλάτης, συμπεριλαμβανομένων και των επτά νικών του στο Γύρο της Γαλλίας. Η συνέντευξη - εξομολόγησή του στην Όπρα Γουίνφρεϊ διήρκεσε δυόμισι ώρες και οι φήμες λένε ότι είναι άκρως αποκαλυπτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα