ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ

Ο τεχνικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού, Κώστας Ελευθεράκης συναντήθηκε με τον Γιώργο Καραγκούνη και συζήτησαν για την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Συνάντηση με τον Γιώργο Καραγκούνη είχε τη Δευτέρα ο τεχνικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού Κώστας Ελευθεράκης. Θέμα συζήτησης ήταν το μέλλον του «Κάρα» στους «πράσινους» με τον Ελευθεράκη να τονίζει πως επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνει

ο παίκτης και τη νέα σεζόν.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, όμως οριστική κατάληξη δεν υπάρχει. Ο Γιώργος Καραγκούνης θα έχει νέα επαφή με τη διοίκηση του τριφυλλιού με την επιστροφή του από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο διεθνής μέσος δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να μην είναι παραγκωνισμένος όπως συνέβη την περασμένη περίοδο. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει δώσει το «οκ» για παραμονή του Καραγκούνη, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα του δώσει ενεργό ρόλο στην ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι τον θέλει στην ομάδα για να εμπνέει τους πιτσιρικάδες και να βοηθά στο ψυχολογικό κομμάτι και στα αποδυτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα