ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

20:05 2/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Με το αριστερό μπήκε στη διαδικασία των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον αξιόμαχο Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Οι Περιστεριώτες παρουσιάστηκαν πιο φρέσκοι στο πρώτο ημίχρονο και αφού φρόντισαν να σκοράρουν νωρίς (μόλις στο 4′ με τον Πίτου Γκαρσία) κατάφερα να υπερασπιστούν με συνέπεια το προβάδισμά τους.

Ο Παναθηναϊκός

δεν είχε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο αλλά από τη στιγμήπου ο Ζεσουάλντο Φερέιρα έριξε στη μάχη τον Κουίνσι (46′) η μορφή του αγώνα άλλαξε και οι πράσινοι έγιναν πιο επιθετικοί.

Στο 55′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Τοτσέ (στο 49′ ο Καραμάνος είχε δοκάρι για τον Ατρόμητο) αλλά στα υπόλοιπα διαθέσιμα λεπτά δεν ξαναβρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα αν και έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα (60′ Βύντρα), Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης (65′ Νίνης), Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον (46′ Κούινσι), Τοτσέ.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυντανίδης, Τόμας, Οικονόμου (65′ Νάστος), Δημούτσος, Σφακιανάκης, Πίτου (57′ Μήτρογλου), Μπρίτο (57′ Ιγκλέσιας), Επστάιν, Καραμάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα