Στον Τριτσώνη τα έριξε (ξανά) η ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η εκδίκηση της έφεσης της ΑΕΚ στην δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, σχετικά με την απόφαση του μηδενισμού της στο ματς με τον Πανθρακικό, αλλά και το -3 στο πρωτάθλημα και το -2 για το επόμενο.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, μέσω του δικηγόρου της, Χάρη Γρηγορίου, δεν άλλαξαν τα λεγόμενά τους σε σχέση με όσα είπα στην πρωτοβάθμια εκδίκαση. Αναφέρθηκαν δηλαδή στο λάθος του Τριτσώνη να διακόψει το ματς, αφού όπως τονίζουν είχαν

αποκατασταθεί οι ζημιές στο ΟΑΚΑ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, περιμένει να δικαιωθεί και να συνεχιστεί το ματς από ‘κει που σταμάτησε, ρίχνοντας όλες τις ευθύνες για την διακοπή και κατά συνέπεια τη τιμωρία στον διαιτητή, Τριτσώνη.

«Εμείς από τη 10η αγωνιστική ζητήσαμε την ισονομία και την απονομή δικαιοσύνης σε κάθε ματς, όμως οι διαιτητές είχαν άλλη άποψη. Ελπιζω έστω και την ύστατη στιγμή να ληφθεί η κατάλληλη απόφαση για να διεκδικήσει η ΑΕΚ την παραμονή στο γήπεδο. Είναι άδικο να κρίνονται τα πράγματα στα χαρτιά. Στο παρελθόν η ΑΕΚ έχει αδικηθεί, πολλά πρωταθλήματα και αγώνες της έχουν κλέψει, τους οποίους δικαιούνταν. Η δικαιοσύνη πρέπει να λάμψει. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Σίγουρα η ομάδα είναι ψυχολογικά καταβεβλημένη με τα τελευταία γεγονότα, όμως περιμένουμε την απόφαση», δήλωσε από την πλευρά του ο Χρήστος Κωστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα