Στο στόχαστρο και γνωστός επιχειρηματίας για μίζες

Αφορμή  για να στρέψουν τους προβολείς της έρευνάς τους στο συγκεκριμένο πρόσωπο αποτέλεσε ένα έμβασμα  ύψους 1.470.000 ευρώ προερχόμενο από την εταιρία LUDWIG SA συμφερόντων του επιχειρηματία , το οποίο καταλήγει στην εταιρεία S.D.G. S.r.I. συμφερόντων του προφυλακισμένου   στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου επιχειρηματία  Γιώργου

Σαχπατζίδη .

Τα  επίμαχο χρηματικό ποσό φέρεται να εμβάστηκε τμηματικά από τον Ιούλιο ως τον Αύγουστο του 2007 στην τράπεζα BIVERBANKA στην Ιταλία,  όπου ο  Γ. Σαχπατζίδης διατηρεί λογαριασμό. Πρόκειται για λογαριασμό , ο οποίος σύμφωνα με τους ανακριτές είναι «αποδέκτης» μιζών από υποβρύχια και TOR-M1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  ο γενικός διευθυντής  του ομίλου επιχειρήσεων του ελεγχόμενου  επιχειρηματία ,  στην κατάθεση του υποστηρίζει ότι τα χρήματα αυτά ήταν επιστροφή από παλαιότερη επένδυση.

Για  την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης ο ανακριτής έχει στείλει αιτήματα δικαστικής συνδρομής και βρίσκεται εν αναμονή των απαντήσεων προκειμένου να διαπιστώσει αν προκύπτουν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για τον ελεγχόμενο επιχειρηματία ή και για άλλα άγνωστα στην ανάκριση πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα