Στο ΣΕΦ η δεύτερη πράξη της μάχης των τελικών

Μετά τη νίκη των πράσινων στον πρώτο τελικό της προηγούμενης Πέμπτης, οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν σφόδρα να ισοφαρίσουν τη σειρά και να πάνε με άλλον αέρα στη μάχη του ΟΑΚΑ την προσεχή Πέμπτη.

Για να το καταφέρουν αυτό βέβαια πρέπει να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους και να αφήσουν στα αποδυτήρια τις παθογένειες που τους ταλαιπώρησαν στο ΟΑΚΑ. Κοινώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα χρειαστεί περισσότερη αποφασιστικότητα, μεγαλύτερη προσπάθεια στην άμυνα και μεγαλύτερες

βοήθειες από τον Βασίλη Σπανούλη και τον Στράτο Περπέρογλου.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ψάχνει το 2-0 που θα τον κάνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος. Ο ρυθμός που βολεύει τους Κυπελλούχους Ελλάδας είναι αυτός του προηγούμενου ματς (χαμηλό σκορ και τέμπο) αλλά αυτό που θα επιχειρήσουν να αλλάξουν προς το καλύτερο οι παίκτες του Αλβέρτη είναι η αποτελεσματικότητά τους στο μακρινό σουτ.

Ερωτηματικό υπάρχει σχετικά με τη συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ ο οποίος έχασε τις δύο τελευταίες προπονήσεις λόγω τραυματισμού. Το πιο πιθανό πάντως είναι ο Αμερικανός φόργουορντ να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα