Στο πλευρό του Παπανδρέου τάσσεται ο Ραγκούσης

Ο πρώην υπουργός τάσσεται στο πλευρό του Παπανδρέου και ξεκαθαρίζει ότι «η προσφυγή στον ευρωπαϊκό τριμερή μηχανισμό στήριξης δεν έγινε εξαιτίας κάποιου σχεδίου του Γιώργου Παπανδρέου».

Τονίζει, μάλιστα, συμφωνώντας με την ανακοίνωση του γραφείου του Γ. Παπανδρέου, ότι οι κ. Σαμαράς και Κουβέλης «πιστοποίησαν με

τη στάση τους ότι δεν υπάρχει άλλη λύση για την πατρίδα». Ο Γιάννης Ραγκούσης κατηγορεί, πάντως, τον Αντώνη Σαμαρά ότι «έκανε ανυπολόγιστη ζημιά στον τόπο με την αντιπολίτευση που άσκησε από το 2009 έως το 2011» και επαναλαμβάνει την θέση του για το Μνημόνιο λέγοντας «με το μνημόνιο συμφώνησα» ξεκαθαρίζοντας «με αυτό που δεν συμφώνησα ήταν να μεταβιβαστούν στους προσωπικούς λογαριασμούς των επιχειρηματιών οι μισθοί και οι συντάξεις που περικόπηκαν», κάτι που συνέβη, όπως αναφέρει, με τη μείωση του φόρου των κερδών των επιχειρηματιών που «προήλθαν αποκλειστικά από τις μειώσεις μισθών και ημερομισθίων, από το 25% στο 10% από την κυβέρνηση Σαμαρά και την ψήφιση στη Βουλή και από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ».

Keywords
Τυχαία Θέματα