Στο πλάι του μέχρι τέλους η σύντροφος του Σάκη Μπουλά

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο αδελφός του Σάκη Μπουλά, Νίκος, ήταν μαζί του στο σπίτι και μετέπειτα στο νοσοκομείο, από την στιγμή μάλιστα που ο Σάκης Μπουλάς αποχώρησε για λόγους υγείας από την Ακτή Πειραιώς που εμφανιζόταν.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη, είχε αναφέρει πως μαζί με τον Σάκη Μπουλά ήταν συνέχεια μαζί η Αλεξάνδρα Ούστα και ο αδελφός του. «Ισορροπεί πολύ δύσκολα με την ζωή και το

γνωρίζει. Σέβομαι τον αδελφό του το Νίκο και την κοπέλα του. Είναι σε μία φάση που το παλεύει», έλεγε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον αδελφικό του φίλο Σάκη Μπουλά που έφυγε από την ζωή.

Η Αλεξάνδρα Ούστα πριν από περίπου ένα μήνα είχε μιλήσει στην κάμερα πρωινής εκπομπής για πρώτη φορά για τον Σάκη Μπουλά και την περιπέτεια με την υγεία του, λέγοντας: «Ο καθένας κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του. Αυτό που κάνω εγώ, το κάνω για να είμαι και εγώ καλά. Είμαι καλά με αυτό που κάνω, και γουστάρω πολύ. Ο καθένας από εμάς έχει στην οικογένεια, στον περίγυρο και στο φιλικό του περιβάλλον, κάποιον άνθρωπο που έχει κάποιο πρόβλημα είτε αυτό είναι ψυχολογικό, είτε σωματικό. Η ζωή στα φέρνει έτσι, που βρίσκεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα