ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, ακόμη και να κλείσει το πακέτο στα 9,5 δισ. ευρώ, προκειμένου να εκτονωθούν οι σχέσεις του ΥΠΟΙΚ με τις Τρόικες εσωτερικού και εξωτερικού, συναντάται αυτή την ώρα με τον πρωθυπουργό ο Γ. Στουρνάρας.


Του Βαγγέλη Δουράκη

Μετά τις διαρροές για συγκρούσεις, σκληρές διαπραγματεύσεις και αιμοβόρες διαθέσεις από πλευράς Τρόικας των δανειστών, αλλά και τα φίλια πυρά προς το πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών, ο Γιάννης Στουρνάρας

συναντάται με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο Μαξίμου.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες διακινείται μια πληροφορία, σύμφωνα με την οποία το τελικό πακέτο μπορεί να κλείσει στα 9,5 δισ. ευρώ τα οποία έχουν ήδη συμφωνηθεί μεταξύ ΥΠΟΙΚ – δανειστών.Τα υπόλοιπα μέτρα, και πιθανώς, τυχών αστοχίες, θα εξευρεθούν εντός του 2013…

Μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και πριν από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στις 13:00, ο κ. Στουρνάρας θα συναντηθεί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τα ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Συγκεκριμένα ο κ. Στουρνάρας θα έχει συνάντηση με τους Γιάννη Δραγασάκη, υπεύθυνο της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής και της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, και Ευκλείδη Τσακαλώτο, υπεύθυνο της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου στον τομέα της Οικονομίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Στουρνάρας θα παρευρεθεί στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ενώ δεν αποκλείεται το απόγευμα να ξανασυναντηθεί με τους εκπροσώπους της Τρόικας.

Διαβάστε επίσης: ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ – ΤΡΟΪΚΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα