Στο ίδιο τραπέζι Τσίπρας, Βενιζέλος, Κουβέλης και Παπαρήγα

Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Φώτη Κουβέλη και την Αλέκα Παπαρήγα, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν την παρουσίαση του βιβλίου συνεντεύξεων «Οι αταίριαστοι-62 συζητήσεις» του Θανάση Νιάρχου.

Πρόκειται για τις 62 προσωπικότητες που καθόρισαν την πολιτική ζωή της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνιστούν στις συνεντεύξεις που

πήρε ο Θανάσης Νιάρχος για τα ΝΕΑ.

Το διαφορετικό στις συνεντεύξεις αυτές ήταν ότι το ρόλο του δημοσιογράφου απέναντι από τους πολιτικούς έπαιζε ένας καλλιτέχνης, σε μια αταίριαστη φαινομενικά συνύπαρξη.

Έτσι θα δει κανείς τον Αλέξη Τσίπρα να συνομιλεί με τον Γιώργο Κιμούλη, τον Ευάγγελο Βενιζέλο με τον Σταμάτη Φασουλή, την Αλέκα Παπαρήγα με τον ποιητή Γιάννη Κοντό, και τον Φώτη Κουβέλη με την Ελένη Βιτάλη.

Οι συνεντεύξεις συγκεντρώθηκαν και κυκλοφόρησαν σε βιβλίο από τις εκδόσεις Γκοβόστη, και σήμερα στις 7 πρόκειται να παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής. Την παρουσίαση θα κάνουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του βιβλίου, ενώ θα μιλήσει και ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Χρήστος Μεμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα