Στο ίδιο κέντρο αποκατάστασης με τη Μυρτώ η 18χρονη Ασπασία από το Άργος

Η 18χρονη, που νοσηλεύεται έως τώρα στο ΚΑΤ, θα συνεχίσει τη θεραπεία της στο κέντρο αποκατάστασης στο οποίο βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο η Μυρτώ.

Η Ασπασία είχε δεχθεί μια σφαίρα στον αυχένα και μία στο ζυγωματικό. Οι γιατροί του ΚΑΤ, στο οποίο νοσηλεύεται η 18χρονη, είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της αφού «βλέπει», καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται και έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της. Η μητέρα της μπορεί πλέον να ελπίζει ότι η κόρη της θα σταθεί ξανά στα πόδια της. Ωστόσο, όπως γράφει η «Espresso» δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει γιατί έχει υποβληθεί

σε τραχειοστομία.

Σε λίγες μέρες λοιπόν, η Ασπασία Μπόγρη θα πάρει εξιτήριο από το ΚΑΤ και θα μεταφερθεί στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus, στο οποίο νοσηλεύεται από το Σαββατοκύριακο η Μυρτώ.

Η πρωτοφανής υπόθεση, που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, είχε εκτυλιχθεί στις 12 Αυγούστου, όταν ο 47χρονος επιχειρηματίας πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του στην Πλατεία Λαϊκής Αγοράς του Άργους και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο.

Ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου στις 22 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα