Στο επίκεντρο η κινούμενη εικόνα

Ανάμεσα στις ενότητες που συμπεριλαμβάνονται στη φετινή διοργάνωση είναι το διαγωνιστικό αφιέρωμα σε νέους δημιουργούς με τίτλο Zootrope Calling Young minds in action – Rebuilding the future, το αφιέρωμα στη διεθνή εταιρεία παραγωγής Blacklist, καθώς και η έκθεση με τίτλο The Metamorphosis. Η έκθεση είναι ένα character based project στο πλαίσιο του οποίου οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες καλούνται να δημιουργήσουν

έργα εμπνευσμένα από το ομότιτλο έργο του Φραντς Κάφκα, αλλά και βασισμένοι στην έννοια της μεταμόρφωσης σε κυριολεκτικό αλλά και μεταφορικό επίπεδο.

Παράλληλα η έκθεση πλαισιώνεται από μια σειρά από παράλληλες δράσεις όπως είναι η ηχητική performance της Αφροδίτης Ψαρρά με τίτλο Idoru στις 20 Ιουνίου και οι προβολές της σειράς Art21 – 100 Artists στις 19 και 21 Ιουνίου.

INFO: Camp Contemporary Art Meeting Point. Ευπολίδος 4 & Απελλού 2, Πλ.Κοτζιά, 105 51 Αθήνα, 210 3247679, http://campoint.gr. Δευτέρα – Κυριακή: 14:00 -21:00. Είσοδος ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες και υλικό για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στο http://zootropegr.tumblr.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα