Στο ένα πόδι για μια BMW

Θα πρέπει κανείς να είναι απόλυτα αποφασισμένος για να κερδίσει ένα τέτοιο διαγωνισμό.

Οι Κινέζοι διαγωνιζόμενοι συμμετείχαν σε μια πολύ κουραστική πρόκληση, προκειμένου να κερδίσουν μια ολοκαίνουργια BMW X1.

Η παράσταση ξεκίνησε στο Jiangxi Province, την πρώτη Μαρτίου με περισσότερους από 140 συμμετέχοντες που ήλπιζαν να κατακτήσουν την πρωτιά.

Το «παιχνίδι» που συμπεριελάμβανε τρεις φάσεις αποβολής, ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί, με την αρχική φάση του διαγωνισμού, να στέκονται δηλαδή στο ένα πόδι με το

ένα χέρι να ακουμπά πάνω στο αυτοκίνητο.

Στις 13:30 πέρασαν στην δεύτερη, πιο δύσκολη φάση, όπου οι διαγωνιζόμενοι υποχρεούνταν να στέκονται στα δάχτυλα του ποδιού τους.

Σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν οι «κλεψιές» οι διοργανωτές άπλωσαν αλεύρι κάτω από τις φτέρνες των διαγωνιζόμενων,που ήταν στον αέρα.

Η αγωνία και ο πόνος των συμμετεχόντων ήταν εμφανής. Μερικοί από αυτούς λιποθύμησαν ή ήταν ξαπλωμένοι σε μια κατάσταση απόλυτης εξουθένωσης, μετά τις προσπάθειες τους.

Στις 3:56, επτά ώρες και είκοσι έξι λεπτά μετά την έναρξη του διαγωνισμού, ο Wu Qide έγινε ο τελευταίος συμμετέχων που στάθηκε όρθιος, και φυσικά κέρδισε την BMW.

Keywords
Τυχαία Θέματα