Στο αυτόφωρο ο αστυνομικός που «συνέλαβε» ο Καμμένος

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας εις βάρος του αρχιφύλακα, καθώς και εις βάρος ενός ιδιώτη, για παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής και ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ηθικήα αυτουργίας σε αυτή, αντίστοιχα.

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας αποδέχτηκε τον ισχυρισμό του αρχιφύλακα ότι δεν παρακολουθούσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, αλλά άλλο πρόσωπο για λογαριασμό του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ,

«χθες το πρωί, αστυνομικοί της συνοδευτικής ασφάλειας Προέδρου κοινοβουλευτικού κόμματος, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους θεώρησαν ύποπτη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και αφού την ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν ο 45χρονος αρχιφύλακας».

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του αστυνομικού, μεταξύ άλλων, μία βιντεοκάμερα, δύο μαγνητόφωνα «δημοσιογραφικού» τύπου, επτά ψηφιακοί και οπτικοακουστικοί δίσκοι και ένα κυνηγετικό όπλο, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Ο αρχιφύλακας κατηγορείται επιπλέον για κατοχή κυνηγετικού όπλου χωρίς την απαιτούμενη άδεια και για άσκηση επαγγέλματος παρά την ιδιότητά του.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα