Στις 11 Ιανουαρίου η απολογία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Η αλλαγή στην ημερομηνία της απολογίας τους, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για αύριο το πρωί, έγινε λόγω των νέων στοιχείων που έφθασαν στα χέρια των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου.

Τα στοιχεία αυτά πρέπει να μελετήσουν τόσο οι δικαστικές λειτουργοί όσο και οι κατηγορούμενοι με τους συνηγόρους του προκειμένου να διαμορφώσουν την υπερασπιστική τους γραμμή.

Παράλληλα οι ανακρίτριες με διάταξή τους, όπως είχαν απορρίψει την αίτηση αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου, απέρριψαν και την αντίστοιχη αίτηση του προφυλακισμένου υπαρχηγού Χρήστου Παππά.

Αξίζει να

σημειωθεί ότι, παρόντες στο εφετείο ήταν σήμερα οι βουλευτές της ναζιστικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Κώστας Μπαρμπαρούσης και Δημήτρης Κουκούτσης.

Διαφοροποίηση Μπούκουρα από τις ύβρεις Κασιδιάρη

Την ίδια ώρα το δικηγορικό γραφείο του Αλ. Κούγια ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Ευστάθιου Μπούκουρα και ξεκαθάρισε ότι δεν εκφράζουν τον βουλευτή τη Χ.Α. «προσωπικές απόψεις άλλων βουλευτών του κινήματος, ούτε οι χαρακτηρισμοί που αφορούν τις δύο εφέτες ανακριτές και την Ελληνική Δικαιοσύνη».

Η διαφοροποίηση αναφέρεται στις χθεσινές δηλώσεις του Η. Κασιδιάρη στις κάμερες, ο οποίος αποκάλεσε «ξεφτιλισμένη» τη δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της, ύστερα από την έρευνα της αντιτρομοκρατικής στα σπίτια των: Ηλιούπολου, Γερμενή και Μπούκουρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα