Στέφενς: «Το καλύτερο απ’ όλους»

Αναλυτικά τόνισε: «Στην αρχή υπήρχε νευρικότητα, αλλά όσο περνάνε οι μέρες είναι όλα και καλύτερα τα πράγματα. Έχω βρεθεί σε ομάδες με κόσμο, αλλά το σημερινό ήταν κάτι ξεχωριστό. Τους παίκτες δεν τους είδα όλους, λείπουν κάποιοι.

Θα ήθελα γύρω στα 23-24 άτομα στο ρόστερ. Έχω 28, υπάρχουν παίκτες σε διακοπές, διεθνείς και ένας τραυματίας. Θεωρώ πολύ καλό ότι μπορώ να δουλέψω με νέους. Δεν με πειράζει που είναι μεγάλο το ρόστερ και οι νέοι πρέπει να έχουν ευκαιρία να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Στο ρόστερ ξέρω τι ιδιότητες έχουμε και τι λείπει. Αν στην πορεία υπάρχει ευκαιρία να πάρουμε

παίκτες, θα το κάνουμε. Τώρα όμως είναι σημαντικό να δουλέψουμε με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές.

Πρέπει να συνδυάσουμε την προώθηση νέων και τη συγκρότηση της ομάδας. Ξέρουμε το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Champions League. Είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε το καλύτερο από την προετοιμασία, απ’ όλους τους παίκτες.

Πιστεύω ότι θα μπορούμε να κερδίσουμε το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σημαντικό είναι να δουλέψουμε καλά, αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζουμε. Σίγουρα θα μας λείψουν οι οπαδοί μας στα παιχνίδια της Τούμπας που είμαστε τιμωρημένοι, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και αυτό επαγγελματικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα