ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ!

19:25 9/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Μεγάλη επιτυχία για την Εθνική Νέων, η οποία νίκησε 3-2 την Πορτογαλία και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού της Εσθονίας.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού, αλλά και την είσοδο στο Παγκόσμιο της επόμενης χρονιάς εξασφάλισε η Εθνική Νέων. Το συγκρότημα του Κώστα Τσάβα νίκησε 3-2 τους Πορτογάλους με δύο τέρματα του Γιώργου Κατίδη.

Η Ελλάδα προηγήθηκε νωρίς και συγκεκριμένα στο 18′ με τον Γιαννιώτα, αλλά οι Πορτογάλοι απάντησαν άμεσα με τον Αντρέ Γκόμες ένα λεπτό αργότερα. Στο 37′ η ελληνική ομάδα

απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Ντενιέλ Μάρτινς και στο 42′ ο Κατίδης σκόραρε δίνοντας το προβάδισμα στην Ελλάδα.

Στο δεύτερο μέρος η Ελλάδα διαχειρίστηκε σχεδόν άψογα το υπέρ της σκορ, ενώ στο 69′ ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη και την πρόκριση όταν ο Γιώργος Κατίδης σκόραρε για δεύτερη φορά και διαμόρφωσε το 3-1. Το μόνο που κατάφεραν οι Πορτογάλοι ήταν να μειώσουν με τον Μπετίνιο στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ματς της Πέμπτης (ο αντίπαλος θα γίνει γνωστός το βράδυ) θα απουσιάσει ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

Πορτογαλία: Βελόσο, Αλμέιδα (67′ Κανσέλο), Φερέιρα, Λόρι, Μάρτινς, Σα, Μπρούμα, Μάριο (87′ Το Ζε), Εσγκάιο, Καβαλιέρο (83′ Μπετίνιο), Αντρέ Γκόμες.

Ελλάδα: Καπίνο, Σταφυλιδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλας (63′ Μπουχαλάκης), Μαυρίας, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Κατίδης (73′ Μπακασέτας), Γιαννιώτας, Κουρμπέλης (85′ Ρουγαλάς).

Keywords
Τυχαία Θέματα