Σοκαρισμένος από την τραγωδία στη Μύκονο ο νεαρός χειριστής του σκάφους

«Έκανα λάθος χειρισμό.Δεν είδα το παιδί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός στους άνδρες του λιμενικού μετά το τραγικό περιστατικό.

«Πέρασα με το σκάφος δίπλα του, πολύ κοντά και το σωσίβιο μπλέχτηκε στην προπέλα» ανέφερε στην κατάθεσή του.

Τραγική φιγούρα είναι ο θείος του 10χρονου που ήταν παρών στο δυστύχημα και σύμφωνα με την τηλεόραση του Alpha ήταν αυτός που του επέτρεψε να κάνει το θαλάσσιο σπορ.

«Όταν είδα ότι κάτι συμβαίνει μπήκα και εγώ μέσα. Τους αντίκρισα όλους ταραγμένους. Μόλις συνειδητοποίησα ότι το παιδί είναι κάτω από το σκάφος δεν μπορούσα να το πιστέψω» δήλωσε ο θείος του 10χρονου.

Την υπεράσπιση του νεαρού χειριστή του σκάφους ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

«Σεβόμενοι απολύτως την μνήμη του τραγικού θύματος και την δυστυχία της οικογένειάς του, δεν θέλουμε να προβούμε σε καμία διευκρίνιση για τις συνθήκες, υπό τις οποίες συνέβη το συγκεκριμένο ατύχημα, και ευχόμαστε αυτή η σιωπή μας να μην αποτελέσει την αιτία για ταπεινή αντιμετώπιση του τραγικού συμβάντος. Εξηγήσεις υπάρχουν και θα δοθούν στις αρμόδιες αρχές. Τέλος, εκ μέρους των συνεργατών του γραφείου μας και του εντολέως μας, εκφράζουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του θύματος», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα